Så då ska man försöka sig på det här med att skriva igen, inte riktigt min grej men ni får ursäkta stavfel och kass meningsuppbyggnad.

Mycket har skett sen jag skapade denna sida, tyvärr har jag inte fått den respons jag hoppades på men jag har väl inte kämpat så mycket med sidan heller så det är mitt eget fel. Jag har lärt mig otroligt mycket om hur man inte skall agera som ledare/chef de senaste åren och då på den hårda vägen, inte gråter jag för det utan bär detta med mig in i framtiden.

Nu ligger min fokus på mina projekt och deras välbefinnande (flera av dem har det väldigt ordnat och det ser ut som jag måste hitta några nya) sen får vi se vart världen tar mig, förhoppningsvis så lär jag mig lite mer om hemside programmet så jag får någon ordning på sidan. Utöver det har jag påbörjat ett spännande samarbete med c/o HOPS där jag skall sälja annonsplatser B2B något jag aldrig gjort tidigare men inte är sen att lära mig. Så vill ni annonsera i Sveriges snyggaste magasin hör av er till mig på mail figge@cohops.se så styr vi upp något.

kärlek till er alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *